Upozorňujeme občany, že v pátek 24. listopadu proběhne v naší obci svoz PDO.

 

Vážení občané v důchodovém věku, vedení obce Partutovice si Vás dovoluje pozvat na společenské setkání, které se bude konat v pátek 24. listopadu ve 14:00 hodin ve stravovacím zařízení družstva. Věříme, že naše pozvání přijmete a společenské akce se v hojném počtu zúčastníte. Občané, kteří máte zájem o dopravu na toto setkání, přihlaste se prosím na obecním úřadě. Na Vaši účast se těší zástupci obce Partutovice.

 

Dechová hudba Partutovjanka Vás zve na mši svatou v pátek 24. listopadu v 17:30 hodin do kostela sv. Mikuláše v Partutovicích.

 

MS Partutovice pořádá v sobotu 25. listopadu myslivecký hon v katastru obce Partutovice, konkrétně v lokalitách Bejchlovec, Skalky, Hory, Horta, Lanovka. Prosíme všechny majitele lesů, aby v tento den omezili práci v lesních porostech, případně dbali zvýšené opatrnosti z důvodu používaní střelných zbraní při honu. Současně tímto zveme zájemce z řad vlastníků pozemků či nadšenců myslivosti k účasti na společném honu. Sraz účastníků je v 8:00 v sále OÚ Partutovice.

 

TJ Partutovice zve děti i dospělé na podzimní bruslení, které proběhne v neděli 26. listopadu od 10:30 do 11:30 na zimním stadioně ve Valašském Meziříčí. Zájemci se musí dopravit na zimní stadion sami.

 

 

                                             Petra Azabache

                                             místostarostka obce