Hlášení rozhlasu (9. týden roku 2022)

 

Obecní úřad Partutovice informuje o konání 19. zasedání Zastupitelstva obce Partutovice ve čtvrtek 3. března 2022 v 17:00 hod. v sále Obecního domu. Program je vyvěšen na úřední desce a webových stránkách obce.

 

Zemědělské družstvo Partutovice přijímá objednávky na krmnou řepu. Objednávka bude přijata, pokud objednatel uhradí částku 600,00 Kč za jeden řádek, jež bude odpovídat výměře cca 1 aru. Objednávky a úhrady se přijímají v prodejně  zemědělského družstva do  14. března 2022.

 

Mikroregion Hranicko vyhlásil Grantový program regionu Hranicko 2022, ve kterém mohou žádat spolky, školy a další neziskové organizace o příspěvek do výše 15 000,- Kč na podporu kulturních, sportovních a vzdělávacích akcí. Další informace naleznete na https://www.regionhranicko.cz/mikroregion-hranicko/grantovy-program.

 

TJ Partutovice, z. s. zve všechny příznivce sportu na již tradiční zimní turnaj ve stolním tenise, který se koná v sobotu 5. března 2022 v sále OÚ v Partutovicích. Turnaj bude zahájen v 9:00 hod. mužskou kategorií, ve 13:00 hod. ženskou a dětskou kategorií. Na Vaši diváckou a sportovní účast se těší pořadatelé. Výbor TJ Partutovice zve všechny své členy na výroční schůzi, která se koná v sobotu 5. 3. v 17:00 hodin.

 

Pojízdná prodejna ROSNIČKA oznamuje občanům, že do naší obce se svojí prodejnou přijede ve čtvrtek 3. března 2022 v 15:15 hod na obvyklé místo "Partutovice drahy" a v 15:30 hod "Partutovice zastávka". Prodávat bude obvyklý sortiment krmiv pro domácí a hospodářská zvířata, drogistické potřeby a základní potraviny.

                                                                                                          Zdeněk Lehnert

                                                                                                           místostarosta obce