Sdělujeme občanům, že se vybírá poplatek za svoz pevného domovního odpadu na rok 2024. Poplatek činí 650 Kč na osobu s trvalým pobytem v obci. Poplatek lze uhradit denně v pokladně OÚ Partutovice nebo převodem na účet číslo 5129831/0100.

 

Pojízdná prodejna ROSNIČKA přijede ve čtvrtek 30. května v 15.15 –  Prostřední Drahy a v 15.30 - Partutovice zastávka. Prodávat bude obvyklý sortiment krmiv pro domácí a hospodářská zvířata, drogistické potřeby a základní potraviny.

 

Obecní úřad Partutovice informuje o konání 9. zasedání Zastupitelstva obce Partutovice ve čtvrtek 30. května v 17.00 hod v sále Obecního domu. Program je vyvěšen na úřední desce a webových stránkách obce.

 

Zveme všechny občany a příznivce Petrova cechu na Rybářské závody, které se konají v sobotu 1. června od 6.30 – 13.30 hod. u místního rybníka. Ve 14.30 proběhne vyhlášení výsledků a ocenění nejlepších rybářů. Po vyhlášení bude pokračovat volná zábava. Můžete se těšit na makrely, opékané prase, guláš, kabanos, pivo a limo. Na Vaši hojnou účast se těší rybáři.

 

ZD Partutovice oznamuje, že je již vyměřená řepa a upozorňuje, že 1 aru odpovídají 2 řádky.

 

Obec Luboměř a spolek Ženy Luboměř Vás zvou v neděli 2. června od 14.00 hod. na Kácení máje s programem pro děti, přijede i cirkus. Akce se uskuteční na Drahách v Luboměři, budou připraveny makrely, klobásy, cukrovinky, nealko i alko.

 

Sdružení rodičů a přátel školy pořádá v sobotu 8. června v 14.00 hod. na fotbalovém hřišti v Hliníkách zábavné odpoledne pro děti plné soutěží, tance a tvoření. K zakousnutí bude gyros v bulce, dobroty z udírny a jiné sladkosti. Na Vaši hojnou účast se těší pořadatelé.  

 

 

 

 

 

 

                                                                                     Petra Azabache

                                                                                   místostarostka obce