Hlášení rozhlasu (43. týden roku 2022)

 

Dámský spolek Partutovice Vás srdečné zve na „Lampionový průvod“, který se bude konat  ve čtvrtek 27. října 2022. Sraz je v 18:00 hod. u dolní autobusové zastávky. Průvod s lampiony vyrazí obcí směrem k mlýnu, kde bude ohňostroj. Pro účastníky je zajištěno občerstvení v obecním pohostinství.

 

Studénka drůbež přijede do naší obce v pátek 28. října 2022. V době 9:00 - 9:15 bude u Prostředních drah nabízet: kuřice různých barev, chovné kohouty, krmné směsi a vitamíny, červené i žluté brambory na uskladnění, cibuli na uskladnění, česnek konzumní i sadbový, krouhané zelí, hlávkové zelí, ořechy a domácí vejce.

 

Vážení občané v důchodovém věku. Vedení obce Partutovice a Zemědělského družstva Partutovice si Vás dovolují pozvat na společenské setkání, které se bude konat v pátek 4. listopadu 2022 ve 14:00 hodin ve stravovacím zařízení družstva. Věříme, že naše pozvání přijmete a společenské akce se v hojném počtu zúčastníte. Občané, kteří máte zájem o dopravu na toto setkání, přihlaste se prosím na obecním úřadě nebo v kanceláři družstva. Na Vaši účast se těší zástupci obce Partutovice i Zemědělského družstva Partutovice.

 

 

 

                                                                                                        Petra Azabache                                                                                                                                                         místostarostka obce