Dámský spolek Partutovice pořádá v pátek 25. srpna od 20:00 hod. na hřišti v Hliníkách letní kino SRDCE NA DLANI. Po promítání bude připravena stezka odvahy pro dospělé. Občerstvení zajištěno, vstupné dobrovolné.

 

Zemědělské družstvo Partutovice oznamuje, že se v sobotu 26. srpna od 7:00 do 11:00 hod. bude prodávat krmný ječmen. Cena: 400 Kč/q. Pytle je možno zakoupit na místě za 20,- Kč/ks.

 

SDH Partutovice si Vás dovoluje pozvat na 1. ročník hasičské soutěže O POHÁR STAROSTY SDH PARTUTOVICE,  zařazené do VC OSH Přerov, která se bude konat v sobotu 26. srpna od 13:00 hod. v areálu hřiště v Hliníkách. Připraveno je pro Vás bohaté občerstvení.

 

SDH Partutovice srdečně zve   všechny rodiče, babičky, dědečky, prababičky, pradědečky a všechny příznivce hasičského sportu v neděli 27. srpna od 10:00 do sportovního areálu v Hliníkách, na POHÁROVOU SOUTĚŽ MLADÝCH HASIČŮ zařazenou do VC OSH Přerov. Připraveno je bohaté občerstvení. Přijďte se pobavit a podpořit svá domácí družstva k ještě lepším výsledkům.

 

Studénka drůbež přijede do naší obce v neděli 27. srpna a bude u prostředních Drah v době 13:15-13:30 nabízet: kuřice různých barev, chovné kohouty, krůty, kačeny, krmné směsi a vitamíny. Prodej i v místě Studénka po tel. domluvě 720 355 216.

 

 

     Petra Azabache

                                                                                              místostarostka obce