Hlášení rozhlasu (28. týden roku 2023)

 

Sdělujeme občanům Partutovic, že se vybírá poplatek za vodné za 1. pololetí roku 2023. Tímto Vás vyzýváme k jeho uhrazení. Poplatek je možno uhradit denně v pokladně OÚ Partutovice, nebo převodem na účet číslo 5129831/0100.

 

Obecní úřad informuje občany, že od 17. července po dobu 14ti dnů v pracovní době, tj. od 7:00 do 15:30 hod. bude cesta od Šustkového k Foltasovému neprůjezdná a uzavřená z důvodu stavby kanalizace. V tuto dobu bude přístupná pouze pro složky Integrovaného záchranného systému. Děkujeme za pochopení.

 

Obecní úřad informuje občany, že aktuální informace ke stavbě kanalizace v obci jsou na webu obce v sekci Kanalizace a ČOV Partutovice. Souběžně s pokládkou hlavního řádu budou chystány i jednotlivé kontrolní a napojovací šachty k jednotlivým nemovitostem. Tato místa budou realizační firmou označena křížem. V případě dotazů, upozornění na Vaše sítě nebo individuálních drobných změn, kontaktujte prosím v aktuální dobu stavbyvedoucího pana Romana za firmu Pohl nebo pana Vojáčka za firmu Modos.

 

SDH Partutovice si Vás dovoluje pozvat na 29. ročník netradiční hasičské soutěže „O putovní pohár Jana Klezly“, která se bude konat v pátek 14. července 2023 od 17:00 hod. v areálu hřiště v Hliníkách. Připraveno je pro Vás bohaté občerstvení. Přijďte se pobavit a podpořit svá domácí družstva k lepším výkonům.

 

Nikol drůbež přijde do naší obce v neděli 16. července 2023 a bude u Prostředních drah v době 8:45-9:00 hod. nabízet: kuřice různých barev za 220,- Kč, roční slepice za 100,- Kč, husokačeny, housata, krmné směsi  a vitamíny.

    Petra Azabache

                                                                                              místostarostka obce