Hlášení rozhlasu (42. týden roku 2023)

 

Soukromá firma ROKUP přijede v pátek 20. října k  prostředním Drahám, kde bude  v době od 7:45 do 8:00 prodávat krmiva s léčivem pro slepice a králíky 20 kg za 300,- Kč. Dále bude vykupovat králičí kůže 15,- Kč za kus.

 

Studénka drůbež přijede v neděli 22. října k prostředním Drahám, kde bude v době od 13:15 – 13:30 nabízet: kuřice různých barev, chovné kohouty, brambory na uskladnění červené 17 Kč/kg a žluté 16 Kč/kg, cibuli 20 Kč/kg, česnek sadbový i konzumní, zelí krouhané, zelí hlávkové, řepu, krmné směsi a vitamíny. Prodej i v místě Studénka po tel. domluvě na čísle 720 355 216.

 

Obecní úřad Partutovice upozorňuje občany - držitele psů - na jejich povinnost dle platné obecně závazné vyhlášky obce Partutovice č. 1/2003, zabezpečit své psy tak, aby na veřejných prostranstvích nezpůsobili komukoliv újmu na zdraví nebo majetku a aby psa zajistili vedením na vodítku a opatřili jej náhubkem. Žádáme proto majitele psů, aby tyto povinnosti dodržovali.

 

Dále prosíme občany obce Partutovice o opatrný a bezpečný  průjezd obcí. Prosíme Vás o dodržování rychlosti jízdy, respektování ostatních účastníků silničního provozu a o trpělivost v případě dočasné uzavírky obce.

 

 

 

          Petra Azabache

                                                                                             místostarostka obce