Hlášení rozhlasu (44. týden roku 2021)

 

Upozorňujeme občany, že v pondělí 8. listopadu 2021 bude v naší obci proveden svoz PDO.

 

Obecní úřad Partutovice informuje o konání 16. zasedání Zastupitelstva obce Partutovice ve čtvrtek 4. listopadu 2021 v 17:00 v sále Obecního domu. Program je vyvěšen na úřední desce a webových stránkách obce.

 

Vážení naši starší občané v důchodovém věku, vedení obce Partutovice a Zemědělského družstva Partutovice si Vás dovolují pozvat na setkání v pátek 5. listopadu 2021 v 15:00 hodin do stravovacího zařízení družstva. Doufáme, že pozvání touto cestou přijmete a setkání se v hojném počtu zúčastníte. Zúčastnění budou vyzvání k předložení bezinfekčnosti dle aktuálních platných opatření. Občané, kteří mají zájem o dopravu na toto setkání, přihlaste se prosím na obecním úřadě nebo v kanceláři družstva. Na Vaši účast se těší zástupci obce Partutovice i Zemědělského družstva Partutovice.

 

Římskokatolická farnost Partutovice zve na Pobožnost za zemřelé, která proběhne na hřbitově v neděli 7. 11.  po mši svaté (10:30 hod.).

 

Pojízdná prodejna ROSNIČKA oznamuje občanům, že do naší obce se svojí prodejnou přijede ve čtvrtek 4. listopadu 2021 v 15:15 hod na obvyklé místo "Partutovice drahy" a v 15:30 hod "Partutovice zastávka" a bude prodávat obvyklý sortiment krmiv pro domácí a hospodářská zvířata, drogistické potřeby a základní potraviny.

 

 

                                                                                   Zdeněk Lehnert

                                                                                 místostarosta obce