Hlášení rozhlasu (26. týden roku 2023)

 

Obecní úřad informuje občany, že aktuální informace ke stavbě kanalizace v obci jsou na webu obce v sekci Kanalizace a ČOV Partutovice. Souběžně s pokládkou hlavního řádu budou chystány i jednotlivé kontrolní a napojovací šachty k jednotlivým nemovitostem. Tato místa budou realizační firmou označena křížem. V případě dotazů, upozornění na Vaše sítě nebo individuálních drobných změn, kontaktujte prosím v aktuální dobu stavbyvedoucího pana Romana za firmu Pohl nebo pana Vojáčka za firmu Modos.

 

TJ Partutovice z. s. srdečně zve širokou veřejnost na Partutovický triatlon, který se uskuteční v pátek 30. června 2023. Start je v 17:00 u vodní nádrže Partutovice a cíl na hřišti v Hliníkách (závod se skládá z 200 m plavání, 5 km jízdy na kole a 1,5 km běhu). Po hlavním závodě je na hřišti plánovaný dětský duatlon (kolo, běh). Občerstvení zajištěno. Na Vaši hojnou účast se těší pořadatelé.

 

Ve čtvrtek 29. června 2023 bude obecní pohostinství uzavřeno.

 

Upozorňujeme občany, že se budou k 30. červnu 2023 provádět odečty spotřeby vody z obecních vodoměrů. Stav prosím nahlaste v kanceláři OÚ Partutovice, případně zašlete prostřednictvím SMS na telefon 776 129 448, 602 514 400 nebo e-mail ou@partutovice.cz. Nenahlášené odečty z vodoměrů budou provádět zaměstnanci obce ve dnech 30. června a 3. července 2023 v době od 07:00 – 15:30 hod. V případě Vaší nepřítomnosti zanechte na přístupném a viditelném místě lístek s odečtem spotřeby vody, nejlépe hned ve pátek 30. 6. ráno.

                                                                                                         Petra Azabache

                                                                                                      místostarostka obce